Távmunka

Partnerprogramok (Affiliate)

A partnerprogramok olyan szolgáltatások, ahol egy adott cég termékeit hirdetve jutalékot kapunk az eladások után. A partnerprogramok azok közé a pénzkeresési lehetőségek közé tartoznak, amik bizonyos esetekben működőképesek lehetnek, ehhez azonban nem kevés szaktudás szükséges.

A legtöbb partnerprogram nagyon kevés százalékot ad az eladások után, és ehhez képest viszonylag nagy összeget kell elérnünk ahhoz, hogy kifizessenek minket. Ahol a százalékok jobbnak tűnnek, ott általában nagyon nehezen eladható, virtuális szolgáltatásokat vagy e-könyveket kellene értékesítenünk.

Ahhoz, hogy egy partnerprogramban sikereket érjünk el, semmiképpen nem elég, ha apróhirdetéseket adunk fel, vagy valamilyen ingyenes szolgáltatónál készítünk egy honlapot. A legtöbb esetben saját domainre, honlapkészítési tudásra, keresőoptimalizálási- és hirdetési ismeretekre, saját tartalom gyártására vagy PHP programozási tudásra (esetleg egy meglévő tartalomkezelő rendszer ismeretére) van szükségünk.

A legtöbb távmunkát kereső ember természetesen nem rendelkezik a fenti tudással, a szolgáltatást sokszor mégis megéri hirdetnie valakinek, mert egyes helyeken a beszervezett emberek után azok teljesítményétől függetlenül jár a beszervezőnek jutalék.© 2010-2018 -