Távmunka

Távmunka keresés

Az alábbi cikkek a távmunka lehetőségek megismerésében, állás keresésben kívánnak segítséget nyújtani.

 • Hogyan keressek igazi távmunkát?
  Ha olyan távmunkára vágysz, ahol nem csak szerződésben állsz egy céggel, hanem hosszú távra alkalmaznak is téged, nehéz dolgod lesz.
 • Távmunkák apróhirdetésekben
  Ha körülnézünk egy-egy apróhirdető távmunka ajánlatai között, azt a furcsa jelenséget fogjuk tapasztalni, hogy a hirdetések többsége semmit sem mond arról, hogy mi is a hirdetett munka pontosan.
 • Távmunkás honlapok
  A távmunkákat hirdető honlapoknak több fajtája van...
 • Hol érdemes szolgáltatókat keresni?
  Ha van megfelelő látogatottságú honlapunk, és szeretnénk kipróbálni valamilyen hirdetésközvetítő vagy partnerprogram céget, általában nehéz fórumokban vagy partnerprogramokkal foglalkozó honlapokon megtalálni a legjobbakat, mivel az ilyen helyeken számtalan használhatatlan ajánlattal vegyülnek, amiket csak azért ajánl valaki, mert jutalékot kap az altala beszervezettek után.
 • Konkrét távmunka ajánlat
  Sok levelet kapok az oldal látogatóitól, amiben konkrét távmunka ajánlatokat kérnek tőlem, ilyenekkel azonban sajnos levélben sem tudok szolgálni. Én magam nem követem aktívan a különböző állásajánlatokat, és alkalmazotti jogviszonyt nyújtó ajánlatok amúgy is ritkaságszámba mennek. Az átlagos távmunkást sokkal inkább vállalkozóként, mintsem alkalmazottként érdemes elképzelni. Nem állásajánlatot, hanem egy-egy megbízást érdemes keresni.© 2010-2018 -