Távmunka

Hol érdemes szolgáltatókat keresni?

Ha van megfelelő látogatottságú honlapunk, és szeretnénk kipróbálni valamilyen hirdetésközvetítő vagy partnerprogram céget, általában nehéz fórumokban vagy partnerprogramokkal foglalkozó honlapokon megtalálni a legjobbakat, mivel az ilyen helyeken számtalan használhatatlan ajánlattal vegyülnek, amiket csak azért ajánl valaki, mert jutalékot kap az általa beszervezettek után.

A különböző fórumok vagy partnerprogramokról szóló cégek helyett érdemes a magyar és külföldi konkurenciánkat megnézni, hogy ő miket használ, és megpróbálni azokon regisztrálni. Nem feltétlenül kell a miénkkel azonos témáról szóló oldalakat böngésznünk: amikor nem a hirdetések miatt látogatunk meg egy oldalt, akkor is érdemes mindig figyelni arra, hogy ki mit használ, mert így képet kaphatunk arról, hogy mely szolgáltatók a legelterjedtebbek. Ha igényes honlapok használják őket, valószínűleg fizetnek is.

Ha tudunk angolul - márpedig ebben a szakmában ez meglehetősen szükséges dolog -, érdemes megnézni különböző angol nyelvű, pénzkereséssel kapcsolatos blogokat is. Sok blogger minden hónapban leírja, hogy egy-egy szolgáltatótól az adott honapban mennyi pénzt kapott, így képet kaphatunk arról, hogy mely cégekkel érdemes foglalkozni.

Összegezve tehát, nem azt érdemes nézni, hogy mások mit ajánlanak, hanem csakis azt, hogy mit csinálnak saját honlapjaikon.© 2010-2018 -